Aalsmeer langer door met Bouwer

0

Oefenmeester Bert Bouwer heeft voor twee jaar bijgetekend bij Aalsmeer. Dat meldt Peter Lotman in het AD.

Onder leiding van Bouwer werd Aalsmeer een jaar geleden ten koste van LIONS kampioen van Nederland. Met de oud-bondscoach aan het roer maakt de formatie uit Noord-Holland de gewenste stappen.

Voorzitter Mike van der Laarse is erg blij met de contractverlening van Bouwer: “De groep wil graag met Bert door. Wij uiteraard ook en gelukkig heeft Bert het zelf ook naar zijn zin. Voldoende basis om door te gaan.”

Wai Wong
Bouwer zal opnieuw geassisteerd worden door voormalig topspeler Wai Wong, die onder de vleugels van Bouwer wordt klaargestoomd voor het grote werk. Wong heeft met succes de A- en B-jeugd onder zijn hoede. Het tweetal wil de komende tijd ook jeugdige talenten bij de hoofdmacht betrekken.

Transfermarkt
De afgelopen weken was Aalsmeer drukdoende op de transfermarkt. De club wist landgenoten Donny Vink, Pepijn Michielsen, Max de Maat, Niels de Jong en René de Knegt aan te trekken. Van der Laarse: “Op deze manier willen wij het handbal in ons land promoten. Wij werken als een magneet. Veel jeugdspelers dringen door tot Jong Oranje. Dus we zijn een prima springplank.”

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here