Aalsmeer meldt terugkeer Boomhouwer

0

Robin Boomhouwer keert terug naar Fiqas/Aalsmeer. Het afgelopen seizoen trok de hoekspeler de stoute schoenen aan en verdedigde de clubkleuren van het Belgische Olse Merksem.

Advertentie

Met de Antwerpse club degradeerde Boomhouwer, na het clubdebuut in de BENE-League, terug naar de Eerste Nationale. “Het was een leuk avontuur”, kenmerkt de rechterhoekspeler zijn seizoen over de grens. “Mijn hele leven had ik bij Aalsmeer gespeeld en ik wilde ooit een keer proeven hoe het was om ergens anders te spelen.”

“Het was een leuk avontuur”

Na de zomer is de rappe flankspeler weer vertrouwd te bewonderen in De Bloemhof. “Het clubgevoel en de groep miste ik best wel”, is hij eerlijk. Volgend seizoen wordt de topclub getraind door Bert Bouwer. “De plannen en de trainingsmethode die volgend jaar geregeld is bij Aalsmeer is geweldig. Daar wil elke handballer aan mee doen.”

Bekerfinale
Over precies een week speelt de ploeg de bekerfinale. Titelhouder OCI-Lions is in het Topsportcentrum in Almere de opponent. “Volgende week donderdag zit ik op de tribune om de jongens aan te moedigen. Maar volgend seizoen sta ik weer op het veld in het zwarte FIQAS-shirt!”

Blaauw
Eerder meldde de club uit Noord-Holland de komst van Erik Blaauw. Na twee seizoenen in Sittard keert ook de spelmaker terug. De jongeling namens de opleidingsploeg van de Limburg Lions actief in de eredivisie.

Shopping

LAAT EEN REACTIE ACHTER