Aantrekkelijke bekergevechten in regio

0

Deze week staat na de kwalificatiefase de eerste ronde in de beker voor mannen op de agenda. In de verschillende regio’s in het land wordt gestreden om een plaats in de volgende ronde. 

In het nieuwe jaar stromen de clubs uit de BENE-League – waaronder titelhouder Bevo – en de eredivisionisten met een beschermde status, door prestaties van vorig seizoen, in bij de laatste zestien van het bekertoernooi. Opgegeven teams uit de verschillende landelijke divisies en de winnaars van de bekercompetitie op afdelingsniveau knokken in de regio om een open plaatsje in de achtste finale.

Zo koppelde de loting voor de eerste ronde van de beker streekgenoten HandbaL Venlo en BFC aan elkaar. Ook Huissen-Eemland, HVV’70-DIOS en Kwiek Hoogeveen-Cometas zijn interessante confrontaties in de provincie. Op 13, 14 en 15 november worden de verschillende bekerwedstrijden afgewerkt.

Regiofinale
Een bekerzege loodst de winnaar naar de tweede ronde van de beker, die tussen 18 en 20 december wordt gespeeld. Na de tweede ronde wacht de regiofinale. De winnaar van het beslissende treffen in de buurt stroomt begin februari in bij de laatste zestien. Benieuwd naar het volledige bekerprogramma? Klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here