Abbingh keert terug op parket

0

Na een speelronde in de Champions League te hebben overgeslagen door fysieke klachten, heeft international Lois Abbingh tegen MKS Perla Lublin haar rentree namens Rostov-Don gemaakt. De Russen zegevierden in Polen.

De partij eindigde in 20-30 voor Rostov-Don. Abbingh – geselecteerd voor het WK in Japan – kwam binnen de lijnen, maar wist niet te scoren. Bij rust was het verschil al acht goals (12-20).

Ook Harma van Kreij zegevierde afgelopen weekend in het kampioenenbal. In dienst van het Sloveense RK Krim Mercator maakte de opbouwspeelster twee goals tegen thuisploeg DHK Banik Most. Het werd 26-31 in Tsjechië.

Estavana Polman
In Roemenië kwam Team Esbjerg als verrassende winnaar uit de bus tijdens het uitduel met CSM Bucuresti. De Deense landskampioen stond na zestig minuten aan de goede kant van de score: 21-25. Estavana Polman prikte vier keer raak.

Ferencvaros
Danick Snelder moest in eigen huis buigen voor Vipers Kristiansand. Ferencvaros ging met 29-34 over de knie. Snelder, die met Oranje mee gaat naar het wereldkampioenschap, liet het net twee keer bollen. Zo zakt de Hongaarse formatie af naar de derde plaats in groep A. Metz Handball blijft in dezelfde poule leiden.

Lees ook: Eerste zege SG BBM Bietigheim in Champions League

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here