Achtervolgers blijven loeren op misstap Odense HC

0

Ook in de twintigste speelronde is de koploper van de Deense HTH Go Ligaen overeind gebleven. Met nog zes duels te gaan in de reguliere competitie loeren de achtervolgers op een misstap van Odense HC.

Woensdagavond rekende Odense HC in eigen huis af met Ringkøbing: 35-22 (16-11). Het betekende de twintigste competitiezege op rij voor de formatie van Tess Wester. De goalie van Oranje kwam tot vier stops.

Nykøbing volgt op zeven punten. Onder meer door goals van Dione Housheer werd hekkensluiter Ajax København met 20-26 aan de kant gezet.

Polman
Het Team Esbjerg van Estavana Polman maakt het podium compleet. Silkeborg-Voel werd woensdagavond met 29-22 verslagen. Met zeven doelpunten liet Polman van zich horen. De international maakte tot dusver 101 treffers in negentien competitiewedstrijden in Denemarken.

Hoofdstad
Ondanks een thuiszege van København Handbold blijft het gat tussen de landskampioen en Odense HC tien punten. De ploeg uit de hoofdstad klopte EH Aalborg met 32-27. Kelly Dulfer (3) en Larissa Nusser (2) vonden namens de zwart-gouden het net.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here