Bedwingers mikken op peperdure punten in BENE-League

0

De vier beste clubs uit Nederland in de BENE-League komen elkaar dit weekend tegen. Met het naderende finaleweekend staan peperdure punten op het spel.

In Sittard ontvangt LIONS landskampioen Aalsmeer. Zo staat een herhaling van de titelstrijd van het seizoen 2017/2018 op het programma. Na zestien wedstrijden heeft de thuisploeg vier punten meer dan de gasten uit Noord-Holland. Gepositioneerd op de vijfde plaats kan Aalsmeer op dit moment de Final4 vergeten.

28-24
Het heenduel tussen de aanstaande opponenten werd een prooi voor Aalsmeer. In de bloemenstad stuurde de formatie van Bert Bouwer LIONS bij 28-24 puntloos naar huis. Bij een nieuwe zege van Aalsmeer op LIONS stijgt de spanning in de BENE-League.

Bevo neemt het zaterdagavond op tegen Volendam. Zonder de geblesseerde basisspelers Dario Polman en Quinten Colman bogen de Panningers in 2019 voor Hurry-Up en LIONS. Een week geleden had Jeroen van den Beucken met vijftien goals een groot aandeel in de bevrijdende overwinning op Sasja.

In Noord-Holland wordt de huidige nummer zes van de BENE-League getroffen. Voor Volendam is een thuiszege essentieel. De formatie van Peter Portengen moet in de resterende zes competitieduels een achterstand van drie punten goed maken om zicht te houden op plaatsing voor het finaleweekend.

Antwerpen
Belgische clubs Achilles Bocholt en Visé gaan met een kloof van respectievelijk zes en zeven punten op de Nederlandse belagers aan kop. Op 30 en 31 maart spelen de vier beste clubs uit de BENE-League om de titel. Het finaleweekend wordt afgewerkt in Antwerpen.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here