Bekerhouder Quintus kraakt code in ’t Veld

0

Bekerhouder Quintus zit nog in het bekertoernooi. De nummer vier van de eredivisie boog in ’t Veld tegen hoogvlieger VZV laat een achterstand om: 24-25. 

Voorafgaand aan het treffen in de achtste bekerfinale dateerde de laatste thuisnederlaag van VZV uit november 2019. In competitieverband keerde Quintus puntloos terug uit Noord-Holland (24-19).

Ook gisteravond leek VZV, dat ook nog op Europees niveau actief is, op eigen veld aan het langste eind te trekken. Bij rust stond het 10-7. Na de pauze knokte Quintus zich terug in het bekerduel.

Esther de Vos
Tien minuten voor tijd stond het 18-18. In de slotfase blonk doelvrouw Esther de Vos uit namens de Heulse gasten. Na het laatste fluitsignaal was de formatie van René Zwinkels, die een zeer grillig eredivisieseizoen achter de rug hebben, zichtbaar uitgelaten.

Titelhouder Quintus is de achtste en laatste kwartfinalist. Een dag eerder plaatste Voorwaarts zich ten koste van V&L bij de laatste acht. Bij VZV gaat de focus op de play-offs om de schaal. De rood-witten treffen in de eerste ronde Borhave.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here