BENE-Leaguetitel voor Achilles Bocholt

1

Het Belgische Achilles Bocholt is uitgeroepen tot kampioen van de BENE-League. Door de huidige maatregelen omtrent het coronavirus zal er geen Final4 georganiseerd kunnen worden. Daarop is door de BENE-League besloten de eindstand van de reguliere competitie als definitieve eindstand aan te houden.

In tegenstelling tot andere sportcompetities is de volledige BENE-Leaguecompetitie van 22 speelrondes afgewerkt. Daarin was Achilles Bocholt met negen punten voorsprong met afstand de sterkste ploeg. Met 737 doelpunten was Achilles Bocholt het meest trefzeker, maar wist het ook de minste doelpunten (569) tegen te krijgen.

Het eindresultaat betekent de vijfde BENE-Leauguetitel voor de Belgische landskampioen. Ook in 2013, 2017, 2018 en 2019 was het raak voor Achilles Bocholt. Landgenoten Bjorn Alberts, Jordi Cremers, Martijn Meijer en international Evert Kooijman staan onder contract bij de groen-zwarten.

Podium
Twee Nederlandse ploegen maken het podium compleet: LIONS en Bevo. Eerstgenoemde ploeg pakt door de tweede plaats in de competitie het zilver. Visé eindigt als vierde.

Foto: FotoReza

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here