Bestuur Kwiek reageert op vertrek Majoor

0

Het bestuur van eerste divisionist Kwiek uit Raalte heeft de reden om na het seizoen afscheid te nemen van Jan Majoor via een persbericht kenbaar gemaakt. De hoofdtrainer van de nummer vier van de eerste divisie kreeg donderdagavond plots te horen dat de Overijsselse club voor het nieuwe seizoen op zoek gaat naar een andere trainer/coach.

Majoor besloot per direct op te stappen. Ook zijn staf heeft Kwiek vroegtijdig verlaten. In De Stentor liet Majoor weten superteleurgesteld te zijn.

Met een persbericht reageert het bestuur van Kwiek op de berichtgeving. Zo is te lezen dat de club het seizoen graag afgemaakt zou hebben met Majoor, maar dat het bestuur de beslissing van de hoofdtrainer respecteert.

Onvoldoende handbaltechnische basis
“We vinden het belangrijk dat selectiespelers zich als topsporter blijven ontwikkelen. Naast het teambelang geldt hierin ook zeker het belang van het individu. We hebben na gesprekken met spelers en overige zaken die zich het afgelopen half jaar hebben voorgedaan als bestuur besloten dat er onvoldoende handbaltechnische basis is om het volgende seizoen met elkaar verder te gaan”, licht het bestuur van Kwiek de harde keuze toe.

Lees ook: Hommeles in Raalte: Majoor stapt boos op

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here