Bevo – LIONS en Aalsmeer – Volendam tijdens openingsronde BENE-League

By 21 juli 2020BENE-league, Featured

De BENE-League gaat op 5 september op spetterende wijze van start. Er staan twee verhitte derby’s tijdens de openingsronde op het programma.

Op 5 september treffen rivalen Bevo en LIONS elkaar in Panningen. Beide clubs uit Limburg waren afgelopen seizoen geplaatst voor de Final4 van de BENE-League. Door het coronavirus ging het finaleweekend niet door en werd Achilles Bocholt, op basis van de eindstand in de reguliere competitie, uitgeroepen tot kampioen.

Ook buren Aalsmeer en Volendam nemen het in de openingsronde tegen elkaar op. De teams uit Noord-Holland kenden een teleurstellend seizoen. Waar Aalsmeer in de tweede seizoenshelft het linkerrijtje in sloop, was Volendam zelfs veroordeeld tot het spelen tegen degradatie.

De vijfde Nederlandse deelnemers in de BENE-League, Hurry-Up, start met een thuiswedstrijd. Het Waalse Visé komt zaterdagavond op bezoek in Zwartemeer. Door de terugtrekking van Houten mist aankomend seizoen een zesde club uit Nederland in de grens overschrijdende competitie. Daardoor komt titelhouder Achilles Bocholt op 5 september niet in actie.

Openingsronde BENE-League:
Bevo – LIONS
Aalsmeer – Volendam
Hurry-Up – Visé
Initia Hasselt – AtomiX
Tongeren – Sporting Pelt

Foto: FotoReza

Geef een reactie