Bevo stoomt door: Ook koploper wordt geklopt

By 15 december 2018BENE-league, Voorpagina

Bevo is voor de negende keer op rij ongeslagen gebleven in de BENE-League. Ook op bezoek bij koploper Achilles Bocholt imponeerden de Panningers: 29-33.

Bij een kleine voorsprong (17-18) zocht Bevo de kleedkamer op. Via 22-25 klonk uiteindelijk op tijd het verlossende eindsignaal. Jeroen van den Beucken maakte in België elf goals. Door de zege op de lijstaanvoerder blijven de blauw-gelen op de vierde plaats in de BENE-League.

14-10
Aalsmeer blijft in het spoor van Bevo. In eigen huis wist de landskampioen Quintus, waar Luuk Obbens door het vertrek van Alex Curescu als coach fungeerde, met grote cijfers naar huis te sturen: 37-23. Met acht goals was Robin Boomhouwer belangrijk voor Aalsmeer.

Volendam volgt de streekgenoot op een punt: vijftien punten om veertien punten. De formatie van Peter Portengen poetste in Antwerpen een achterstand bij rust (14-10) in de tweede helft weg. De oranjehemden klopten thuisploeg Sasja met 23-30.

Tiago Azenha
In Zwartemeer hield Hurry-Up een punt over aan het treffen met Callant Tongeren: 27-27. Voor (15-15) en na rust hielden beide partijen elkaar stevig in bedwang. In de slotseconde tekende de Portugees Tiago Azenha, na een misser van de gasten uit België, voor de laatste treffer van de wedstrijd.