Bevo weet inhaalrace in slotminuut te voltooien

By 27 september 2020Voorpagina

Bevo heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd in Volendam. De gasten uit Limburg maakten een achterstand van zes goals in de tweede helft goed.

De thuisploeg leek lang op weg naar de tweede zege op rij in de HandbalNL League. De 23-17 van de formatie van Hans van Dijk zorgde voor vreugdevolle taferelen in sporthal De Opperdam.

Na rust stak Bevo een stokje voor de plannen van Volendam. De brigade van Jo Smeets knabbelde van de marge van de thuisploeg. In de slotminuut tekende Bevo zelfs voor de gelijkmaker: 26-26.