Bevo wint generale repetitie van Lions

Targos Bevo HC heeft vanavond de generale repetitie voor de finale van het landskampioenschap gewonnen van OCI-Lions. De Noord-Limburgers versloegen de rivaal in eigen hal met 27-25.

In de wedstrijd waarin niets meer op het spel stond werden veel spelers gespaard. Aan Lions-kant werd spelmaker Luc Steins zelfs geheel buiten de selectie gelaten. De wedstrijd, die werd gekenmerkt door veel slordigheden aan beide kanten, ging 60 minuten lang gelijk op. Hadden de Lions bij rust nog een licht voordeel (13-15), aan het eind moesten ze de overwinning toch aan Bevo laten. Nadat de Noord-Limburgers al twee keer de kans op een voorsprong van twee doelpunten hadden laten liggen was het uiteindelijk Merijn Haenen die via een snelle break-out voor het beslissende gaatje zorgde: 27-25.

De eerste best-of-three zal zondag 22 mei om 16.00 uur worden gespeeld in Sittard.