Boordevol Handbal Inside Magazine is onderweg

0

Een boordevol Handbal Inside magazine is gedrukt en klaar voor verzending. De aankomende dagen kunnen abonnees het enige handbalmagazine van Nederland bij de post verwachten. 

Advertentie

Helden van OCI-LIONS pronken op de cover. In het magazine spreekt Luuk Hoiting zich uit over de afgelopen, onrustige, jaren bij de landskampioen. “Soms mis ik dat een beetje om me heen: clubliefde”, laat de succesvolle doelman onder meer los. “Ik denk niet aan vertrekken. Kijk naar iemand als Steven Gerrard. Ik vind dat persoonlijk heel mooi.”

Konitz, Tijsterman en Josef
Ook komt toptalent Dione Housheer aan bod. De jeugdinternational besliste namens Succes Schoonmaak/VOC eigenhandig het kampioenschap: “Rachel (De Haze, red.) drukte me de bal in de handen. Ze vertelde me dat ik de goal ging maken. Toen de bal erin ging kreeg ik een bizar gevoel.”

Daarnaast worden onder meer Bartek Konitz, Monique Tijsterman en Jan Josef aan de tand gevoeld. Voor de superfans van de Oranjedames staat een heerlijk grote poster te wachten. Natuurlijk is in het Handbal Inside Magazine ook een scherpe column en het vriendeboekje te vinden.

Losse verkoop
Zou je graag de vierde editie van het magazine willen kopen? Dat kan speciaal bij Handbaldeals! Geheimpje bewaren? Je krijgt ook nog eens, de gebruikelijke, tien procent korting. Shop hier.

Shopping

LAAT EEN REACTIE ACHTER