Broch uitblinkster in Champions League

0

Vlak voor de interlandbreak is Yvette Broch verkozen tot beste speelster van de zesde speelronde van de Champions League. De cirkelspeelster kreeg de allermeeste stemmen.

Advertentie

Namens titelhouder Györi vond Broch tegen Brest Bretagne zeven keer het net. De kampioen van Hongarije was met 26-17 te sterk voor de Franse opponent. Uiteindelijk werd de international gekroond tot beste speelster van de zesde speelronde.

Gewilde prijs
Na het WK gaat Györi schitteren in de hoofdfase van het kampioenenbal. In totaal drongen liefst elf landgenoten door tot de volgende ronde van de Champions League. In de lente van 2017 hielden Broch en Groot de gewilde prijs omhoog.

Player of Round 6 – Yvetter Broch | Women's EHF Champions League

Yvette Broch was a force to be reckoned with for Győri Audi ETO KC as she buried 7 goals past Brest Bretagne, earning her the Player of Round 6 award. Congratulations Yvette! 👏

Opslået af EHF Champions League på 22. november 2017

Op Papendal is Broch in voorbereiding op het WK in Duitsland. Dinsdagmiddag kwamen de Oranjedames voor het eerst samen. De lange cirkelspeelster is al zeker van haar plaatsje bij de WK-selectie. Bondscoach Thomsen voegt binnenkort nog twee speelsters toe aan de groep.

Shopping

LAAT EEN REACTIE ACHTER