Champions League start voor internationals

0

Een handjevol internationals beginnen dit weekend de strijd om de Champions League. Groot en Broch verdedigen hun grootse titel.

Advertentie

Begin mei vielen internationals Groot en Broch elkaar in de armen. Na verloren finales mocht het duo, in de clubkleuren van Hongaars kampioen Györi, de Champions League omhoog houden. Zaterdagavond (19:30) begint de jacht op titelprolongatie in eigen huis tegen het Deense FC Midtjylland.

Debuut
SG BBM Bietigheim maakt het debuut in het kampioenenbal. Zonder de zwangere Maura Visser gaat de Nederlands getinte landskampioen op bezoek bij Buducnost. Een aantal maand geleden schitterde de Montenegrijnse opponent in het finaleweekend van de Champions League. Een uitdagend begin voor Wester en consorten.

Ook landgenoten Ailly Luciano en Ilya Belgareh kunnen zondag hun borst nat maken. Met Metz Handball nemen de rechterhoekspeelsters het op tegen ‘qualifier’ Vipers Kristiansand. In Noord-Frankrijk klinkt om 19:00 het eerste fluitsignaal.

Vrijdagavond
Snelder en aanwinst Van der Heijden bijten vanavond het spits af. Het Hongaarse FTC is afgereisd naar Macedonië voor het treffen met HC Vardar. Het openingsduel is vanaf 19:00 hier te volgen.

Shopping

LAAT EEN REACTIE ACHTER