Contractverlenging Smits in Denemarken

0

Het contract van international Kay Smits (22) in Denemarken is opengebroken. De rechteropbouwer is tot de zomer van 2021 verbonden aan TTH Holstebro.

De eredivisieclub uit Denemarken ziet veel potentie in Smits. “Hij is een moderne speler die explosiviteit, doorbraakkracht en een goed schot bezit. Tegelijkertijd is hij nog steeds een jonge speler en we denken dat Kay zich de komende jaren verder kan ontwikkelen in de Deense competitie, waar hij een nog grotere aanwinst kan worden voor TTH Holstebro”, is te lezen in het persbericht.

In 2018 kwam Smits over van Wilhelmshavener HV. Na een lastige start ontwikkelde de Limburger zich tot belangrijke kracht in het team. Zo bereikte Smits met TTH Holstebro de Final4 van de EHF Cup.

Medailles
Smits: “We hebben een goed team met veel potentieel en ik geloof dat we ons in een opwaartse richting kunnen ontwikkelen. De club is ambitieus om ver te reiken in de competitie, beker en in Europa en dus ben ik ook nieuwsgierig naar hoe ver we kunnen gaan. Ik kijk ernaar uit om met het team op medailles te jagen.”

Vierde
TTH Holstebro staat op dit moment vierde in Denemarken. De achterstand na zeven wedstrijden op koploper en landskampioen Aalborg is vijf punten.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here