Denemarken we komen eraan!

0

Tess Wester is keepster van het Nederlands handbalteam en het Duitse SG BBM Bietigheim.
De 22-jarige is bezig aan haar 5de seizoen in de Bundesliga, speelde op het EK in Kroatië en maakt zich nu op voor haar eerste WK. Exclusief voor Handbal Inside houdt ze een dagboek bij, waarin ze ons een kijkje geeft achter de schermen van het wereldkampioenschap. 

Denemarken we komen eraan!

Hallo allemaal! Op dit moment zit ik in het vliegtuig te wachten totdat iedereen zit en zijn tassen heeft opgeborgen. Ons team is meestal als laatste met het vliegtuig binnenkomen en het is altijd erg grappig om iedereen te zien kijken naar hoe 16 giechelende, luid pratende meiden het vliegtuig binnenkomen. Plek voor tassen is er haast nooit meer, net als nu, waardoor er nog een hoop extra drama ontstaat. Gelukkig vliegen we maar een uurtje, dat is wel handig aan een groot toernooi zo dicht bij huis. Vanaf het vliegveld moeten we geloof ik nog iets van een uurtje met de bus, maar ik heb genoeg meegenomen om te doen. Eigenlijk ben ik niet zo’n leesdier, maar aangezien mijn mama zo graag Nicci French leest heb ik op het vliegveld nog twee boeken gekocht. Kijken of ik aan lezen toe kom, hij ligt nu in ieder geval op mijn schoot. De steward begint met zijn safety optreden en we zullen zo wel opstijgen. Ik ga mijn boek open doen!

Zo, de busreis ook overleefd. Gelukkig is dat iets wat je leert in Duitsland, uren in een bus zitten. De langste busrit in onze competitie is iets van 8 uur, dus dit was met 1,5 uur maar een klein stukje. Het is hier erg koud en het regent veel, ik denk dat dat ook komt omdat we aan de kust slapen. Ik zit op de kamer met Lois Abbingh en Martine Smeets. Met z’n drieën delen we een appartementje. Strakjes nog even wat eten, en dan vroeg ons bed in want morgen ochtend om 8 uur moeten we alweer ontbijten! Ik haat vroeg opstaan, dus dat gaat leuk worden. Slaap lekker!

schiphol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here