Wauw!

0
Tess Wester

Tess Wester is keepster van het Nederlands handbalteam en het Duitse SG BBM Bietigheim.
De 22-jarige is bezig aan haar 5de seizoen in de Bundesliga, speelde op het EK in Kroatië, won zilver op het WK in Denemarken en werd gekozen in het All Star Team. Exclusief voor Handbal Inside houdt ze een dagboek bij waarin ze ons een kijkje geeft achter de schermen van het nationale team. 

Wauw!

Op het moment van schrijven (donderdag) zitten we in de bus van Madrid naar het hotel, wat vier uur rijden is. We moeten nu nog een uurtje en ondertussen ben ik het wel zat. Maar hopelijk gaat het snel! Gister was de wedstrijddag en na het ontbijt hadden we een bespreking waarna er nog een aantal meiden naar de hal vertrokken voor een korte training. Ik vind dat altijd wel lekker voor de wedstrijd, omdat je dan niet het gevoel hebt dat je de hele dag zo aan het hangen bent. ’s Avonds hebben we de eerste wedstrijd tegen Spanje gespeeld en wauw! Wat een hoop mensen waren er te kijken! Echt super leuk om te zien hoe het handbal leeft en hoe enthousiast iedereen is om ons te zien spelen. Niemand had gedacht dat we zo makkelijk van Spanje zouden winnen. Voor de wedstrijd spraken we nog tegen elkaar uit dat niks vanzelfsprekend is nu we zilver hebben en dat we gewoon goed moeten spelen om wedstrijden te kunnen winnen. Nu speelden we gister niet super goed en toch wisten we met tien punten verschil van Spanje te winnen! Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel. Zelf kon ik ook nog een doelpunt maken en dat maakte de wedstrijd natuurlijk extra leuk. Ik wil wel even mijn excuses maken aan iedereen die ik teleur heb moeten stellen en die dus geen handtekening of foto hebben kunnen krijgen! Het was zo ontzettend druk! Misschien een volgende keer! Er was zelf een jongetje die graag mijn shirt wilde hebben en dat op een spandoek had geschreven. Super lief! Helaas moet ik in dit shirt gewoon nog verder spelen en mag ik hem dus niet weggeven..

Omdat onze assistent-coach Peter gister jarig was hadden we na de wedstrijd nog een kleine verrassing voor hem. Hij werd 50 en wij hadden als team 50 kleine cadeautjes voor hem gekocht! Daarna hebben we gezamenlijk nog wat gedronken en toen was het tijd om naar bed te gaan want vandaag is weer een lange reisdag. Als we zometeen aankomen is er nog een diner en daarna ga ik lekker slapen. Morgen zullen we trainen en ons voorbereiden op de tweede wedstrijd tegen Spanje die wij natuurlijk ook graag willen winnen!!

Tess

(Meer Tess? Check www.tesswester.com)

BannerOranje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here