Dalfsen geeft teken van leven

0

Na een desastreuze week heeft Dalfsen van zich afgebeten. Tijdens de start van de nacompetitie maakten de Overijsselaars korte metten met HandbaL Venlo: 36-23.

Na een week van negatieve ontwikkelingen buiten de lijnen gaf Dalfsen zondagmiddag tegen HandbaL Venlo op het parket thuis. Uitgeweken naar het onderkomen van buur Kwiek uit Raalte opende de formatie van de jarige Monique Tijsterman de play-offs met een klinkende zege.

Bij rust stond het al 16-11. Na de pauze werd HandbaL Venlo, dat in de reguliere competitie tweemaal overeind bleef tegen Dalfsen, in de hoek gezet. Het eindsignaal klonk bij 36-23 waarna de speelsters van de thuisploeg zichtbaar blij en opgelucht waren.

Van der Horst
Nele Antonissen werd, opnieuw, de meeste productieve speelster van Dalfsen. Waar de Belgische negen goals maakte, prikte hoekspeelster Quinty van der Horst acht keer raak. Zo zetten de rood-witten een flinke stap richting de halve finale in de titelstrijd.

Quintus
Over een week is de return in Noord-Limburg. HandbaL Venlo, dat derde eindigde in de eredivisie, heeft een wonder nodig om het bij de laatste vier te mogen opnemen tegen runner-up Quintus.

Lees ook: VZV op voorsprong in kampioensstrijd

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here