Derde zege op rij LIONS, publiekswissel Schenk

0

Door de derde zege op rij blijft LIONS derde in de BENE-League. Door een uitmuntende doelman Rudi Schenk legden de Limburgers thuisploeg Sporting NeLo over de knie: 15-25.

Na een half uur spelen waren het Sporting NeLo van Martin Vlijm en LIONS in balans (9-9). Na de pauze hielp doelman Rudi Schenk zijn ploeg.

Door vijftien ijzersterke minuten van de goalie, deze zomer overgekomen van competitiegenoot Callant Tongeren, sprintte LIONS bij de Belgische thuisclub vandaan. Bij 12-21 gunde coach Mark Schmetz zijn sluitpost een publiekswissel.

Met zeven goals werd Ivar Stavast de meest productieve speler van LIONS. Zo blijft LIONS in het spoor van de Belgische top-2. Runner-up Visé kwam met de schrik vrij tegen Quintus (21-23).

Slotkwartier
Ook Aalsmeer blijft op koers voor plaatsing voor de Final4. In Noord-Holland versloeg de ploeg in het zwart Hurry-Up. De nummer vier van de BENE-League maakte een achterstand (21-23) in het slotkwartier goed. Door goals van onder meer Robin Boomhouwer en Vaidas Trainavicius werd het 33-30.

Bevo
Ondanks personele problemen zegevierde Bevo tegen KV Sasja. In Panningen wisten de blauw-gelen voor het eerst in het kalenderjaar twee punten te pakken. De gasten uit België gingen met 37-22 voor de bijl.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here