Docuserie over handbalvrouwen gaat in première

0

Ziggo Sport zendt vanavond de eerste aflevering van de docuserie ‘Het handbalsprookje’ uit. In samenwerking met Helden is de Olympische handbalploeg een aantal maanden gevolgd in hun weg naar Rio de Janeiro.

In vier afleveringen leert de kijker de sport, de emoties en de verhalen uit het team kennen. In de eerste aflevering van ‘Het handbalsprookje’ wordt het OKT in Metz belicht. De camera was erbij toen de bus op weg naar Frankrijk pech kreeg en uren aan de kant stond, in de kleedkamer vlak voor de wedstrijden en de ontlading na historische plaatsing voor de Olympische Spelen.

"Het Handbalsprookje"

In samenwerking met Ziggo Sport Totaal bieden wij een unieke inkijk in het leven van het Het Nederlands Handbal Team op weg naar Rio. Wat drijft de dames en hoe hard hebben zij hiervoor gewerkt? Volg aanstaande dinsdag 12 juli om 22:00 deel één van de vierdelige serie "Het Handbalsprookje" en ontdek de verhalen achter de handbaldames.

Slået op af Helden Magazine i Torsdag den 7. juli 2016

Om 22:00 op kanaal 14 zal het eerste deel te zien zijn. De tweede aflevering is precies een week later op hetzelfde tijdstip. Vier dinsdagavonden lang kun je op Ziggo Sport terecht voor ‘Het handbalsprookje’.

Rio Updates
Handbal Inside volgt uiteraard op eigen wijze de weg naar de Olympische Spelen. In de Rio Updates word je iedere week op de hoogte gehouden van de voorbereiding op Papendal. In de eerste aflevering vertellen ‘twijfelgevallen’ Kramer en Jankovic over hun selectie.

Foto: Jasper SteenhuisLAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here