Droomseizoen Apollo in duigen

0

Het droomseizoen van Apollo valt door de beslissing van het NHV door de uitbraak van het coronavirus en plotse competitiestop geen kampioenen, degradanten en promovendi aan te wijzen in duigen. De tweede divisionist uit Son en Breugel was bezig aan een memorabel jaar.

Apollo was met nog een aantal duels te gaan de koploper van de tweede divisie. Daarmee waren de Noord-Brabanders op weg naar de titel en promotie naar de eerste divisie.

Ook baarden de oranjehemden in de bekercompetitie opzien door Hellas uit te schakelen. De Haagse eredivisionist was in de achtste finale de klos. In de kwartfinale zou Apollo landskampioen Aalsmeer ontvangen.

Bittere pil
Vanuit een kansrijke positie blijft Apollo plots met lege handen achter. Niet alleen wordt de bekercompetitie niet voorgezet, ook de koppositie in de tweede divisie blijkt door de resolute competitiestop en bijbehorende gevolgen waardeloos. Een bittere pil.

Indelingsverzoek
De kans op de schaal is dit seizoen verkeken en ook op reguliere wijze kan Apollo niet omhoog. Wel biedt het NHV teams de optie zich te beroepen op artikel 30 waarin staat dat clubs een indelingsverzoek kunnen indienen bij de bond.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here