Estland-Nederland op Ziggo Sport

2

Het EK-kwalificatieduel tussen Estland en Nederland is donderdagavond te zien op het open kanaal van Ziggo Sport.

Estland-Nederland is te zien op het open kanaal 13 van Ziggo Sport. De uitzending begint om 18:25. Het eerste fluitsignaal van de partij klinkt om 18:30.

In de race voor een ticket voor het eindtoernooi in 2020 telt voor Oranje in Tallinn alleen een zege. Het thuisland heeft na vier duels nog geen punt gepakt.

Heenduel
Het heenduel in Sittard wist Nederland met overtuiging te winnen. In de herfst van 2018 werd het 35-25 voor de formatie van bondscoach Erlingur Richardsson. Met zes goals werd Jasper Adams topschutter.

De linkeropbouwer van LIONS is deze week niet aangesloten bij de Oranjemannen. Adams is geblesseerd en wordt vervanger door Jorn Smits. In vergelijking met het eerste duel met Estland is Gerrie Eijlers wel weer van de partij.

Almere
Met twee punten uit vier duels heeft Nederland, dat het zondag in Almere opneemt tegen concurrent Letland, twee winstpartijen nodig om in de race voor EK-deelname te blijven. Ook een winstpartij van groepshoofd Slovenië op Letland is vereist om zicht te houden op historische plaatsing voor het eindtoernooi.

Foto: Jaap van der Pijll

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here