Finales opnieuw live op de televisie

0

Net als vorige week zijn de finales om de landstitel dit weekend live te zien op televisie. Zowel op zaterdag- als zondagmiddag kun je inschakelen op NPO1. (Scroll naar het einde voor de tv-gids)

Advertentie

Zaterdagmiddag valt de beslissing in de kampioensstrijd bij de dames. Succes Schoonmaak/VOC en Sercodak/Dalfsen maken zich op voor de derde en beslissende confrontatie. In sporthal Elzenhagen in Amsterdam kroont de winnaar van het treffen zich tot kampioen van Nederland. De uitzending start om 14:00.

Gewaarschuwd
De afgelopen zes jaar gingen de rood/zwarten uit Overijssel met de titel vandoor. Ook vorig jaar kwam er een derde duel aan te pas. In de hoofdstad won de formatie van Peter Portengen zeer verrassend. Charris Rozemalen denkt dat VOC gewaarschuwd is.

Een dag later ontvangt Kras/Volendam OCI-Lions. De Limburgse Leeuwen staan op matchpoint en kunnen het derde landskampioenschap op rij binnen slepen. De wedstrijd is vanaf 13:30 rechtstreeks op NPO 1 te volgen en het commentaar is vertrouwd in handen van Richard van der Made.

Afgestraft
In de eerste finale nam Lions na rust afstand van Volendam (21-13). Slordigheden van de oranjehemden werden genadeloos afgestraft door de mannen van Schmetz. Een ontketende doelman Hoiting dompelde de Noord-Hollandse gasten met een aantal waanzinnige stops in rouw.

TV-gids NPO 1:
Zaterdagmiddag, 14:00: VOC – Dalfsen
Zondagmiddag, 13:30: Volendam – Lions

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER