FIQAS/Aalsmeer strikt nieuwe trainer/coach voor opleidingsteam

0

FIQAS/Aalsmeer is er in geslaagd een nieuwe trainer/coach aan te stellen voor het tweede herenteam, dat dit seizoen uitkomt in de eredivisie. Herman Schaap zal tot minimaal het einde van dit seizoen het opleidingsteam onder zijn hoede nemen. 

Advertentie

Door het plotselinge vertrek van hoofdtrainer René Romeijn eind 2016 was het even flink puzzelen voor het Aalsmeer-bestuur. Trainer/coach Will Plugge werd noodgedwongen doorgeschoven vanuit het tweede team naar de hoofdmacht. Daar maakt hij samen met Peter Tier het lopende seizoen af. Hierdoor kwam het tweede team zonder trainer/coach te zitten.

‘Woont in de Bloemhof’
“We zijn ontzettend blij dat Herman tot aan de zomer het tweede team onder zijn hoede neemt”, vertelt Aalsmeer-voorzitter Mike van der Laarse. “Herman doet al ontzettend veel voor onze club. Zo is hij samen met René Romeijn hoofd-opleidingen en hij geeft trainingen aan verschillende jeugdteams. Ook leidt hij samen met René de Handbalschool Amstelland, die ontzettend goed loopt. De man woont dus bijna in de Bloemhof.”

Foto: FIQAS/Aalsmeer

LAAT EEN REACTIE ACHTER