Fout in programmaboekje fopt journalisten

0

Gava, Cusumano en Carvalhais. Opponenten waar Volendam zaterdagavond volgens journalisten mee te maken had. Echter waren het niet de spelers van competitiegenoot Visé, maar die van Bevo die tegenover de Noord-Hollanders stonden.

Een fout in het programmaboekje zorgde na de tijd in de media voor lichte hilariteit. Niet de namen van Bevo, maar die van de tegenstander van een thuiswedstrijd geleden waren op het A4’tje te lezen. Daardoor ging onder meer het Noordhollands Dagblad de mist in.

Zo werden een aantal journalisten gefopt. Niet de Belg Sebastién Gava, maar jeugdinternational Sybren Stijweg was vanaf zevenmeter verantwoordelijk voor de gelijkmaker (28-28). De tiener maakte namens Bevo uiteindelijk acht goals.

Linkerrijtje
Door de late remise verlieten vooral de gasten uit Pannigen met een goed gevoel het parket. De puntendeling zorgt ervoor dat Bevo samen met LIONS en Aalsmeer in de race blijft voor de Final4. Met nog vijf duels te gaan lijkt de rol van Volendam, dat het linkerrijtje afsluit, uitgespeeld.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here