Geen telefoontje voor Tijsterman

0

Monique Tijsterman gaat er niet vanuit dat ze in de race is om bondscoach van de Oranjedames te worden. Op RTV Oost vertelt de scheidende trainster van Dalfsen dat ze geen belletje van de bond heeft ontvangen.

“Eind januari wordt duidelijk wie de bondscoach wordt en ze hebben mij nog niet gebeld. Dus ik ga ervan uit dat ik dat zeker niet ga worden”, vertelt Monique Tijsterman voor de microfoon van RTV Oost.

Technisch directeur Paul van Gestel verklapte dat de bond graag voor het einde van de maand de nieuwe bondscoach van de Oranjedames presenteert. In december 2018 besloot Helle Thomsen op te stappen. Ze was sinds 2016 in dienst bij het NHV en hengelde drie medailles binnen.

Ambities
Tijsterman gaat Dalfsen na twee seizoenen verlaten, omdat haar ambities verder rijken dan de Nederlandse eredivisie voor dames. “Ik wil gaan kijken of ik die ergens kan gaan vervullen”, besluit ze.

Zesde
Zondagmiddag was Dalfsen te sterk voor Borhave. In Borne eindigde het treffen tussen de provinciegenoten in 26-31. Door een zege van concurrent VZV blijft Dalfsen op de zesde plaats in de eredivisie steken. In de lente vervolgt de top-6 de strijd om de landstitel.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here