Geen verrassingen in bekertoernooi

0

De eerste dag van de kwartfinaleronde van het bekertoernooi heeft geen verrassingen opgeleverd. Topclubs bleven dinsdagavond overeind.

In Sittard wipte LIONS competitiegenoot Hurry-Up uit het toernooi. Na 9-8 bij rust konden de gasten uit Drenthe mee tot 14-13. In het slotkwartier blonk LIONS-goalie Luuk Hoiting uit en verzekerden Ivar Stavast en Serge Heijnen aan de overkant de bekerzege: 26-21.

Aalsmeer kende meer moeite met eredivisiekampioen Houten. Na de pauze (12-17) kwam de thuisploeg terug tot een punt. Mede door zes goals van Robin Boomhouwer en vijf treffers van Quinten Ouderland verliet Aalsmeer, dat vorig jaar de bekerfinale verloor van het reeds uitgeschakelde Bevo, bij 26-29 als winnaar het veld.

Aalsmeer 3 
Eerste divisionist Aalsmeer 3 kon Volendam lang bijbenen, maar moest in de slotfase toch buigen voor de BENE-Leagueploeg. De routiniers uit de bloemenstad gingen, na 15-14, met 31-25 ten onder. Zo schaart Volendam zich bij de laatste vier.

Kwintsheul
Op donderdagavond wordt nog één halve finaleplaats vergeven. In Kwintsheul ontmoet Quintus een cupfighter: E&O 2. De reserveploeg uit Emmen was bij de laatste zestien te sterk voor eredivisionist Tachos.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here