Gelijkspel TBV Lemgo, vijf goals Van Olphen

0

TBV Lemgo heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd met TVB 1898 Stuttgart. Het Bundesliga-duel eindigde in 26-26.

Het treffen in de negende speelronde in Duitsland was een speciale voor Bobby Schagen. De international ging op bezoek bij de club waar hij de afgelopen seizoenen onder contract stond. Bij 15-11 leek het een pijnlijke avond te worden voor Schagen.

Na de pauze knokte TBV Lemgo zich terug in het duel. Waar Schagen twee keer het net vond was Fabian van Olphen vijf keer trefzeker. Zo tekende de routinier, weer opgeroepen voor Oranje, voor de 25-26.

Vier punten
Door het punt blijft TBV Lemgo steken in de onderste regionen van de Bundesliga. De blauw-witten hebben vier punten. Alleen Die Eulen Ludwighaven en HSG Nordhorn-Lingen doen het met twee punten minder goed.

HSG Nordhorn-Lingen
Laatstgenoemde club kon donderdagavond één helft mee met meervoudig landskampioen THW Kiel. In Noord-Duitsland zochten beide clubs bij 14-13 de kleedkamer op. Na de pauze was de koek bij HSG Nordhorn-Lingen, waar Bart Ravensbergen 45 minuten onder de lat stond, op. Bij 31-23 klonk het eindsignaal.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here