Getest VOC bereikt nieuwe finale

0

Succes Schoonmaak/VOC heeft de finale om de landstitel bereikt. In Amsterdam-Noord moest Virto/Quintus eraan geloven: 24-22.

Een week geleden verschaften de gasten uit Kwintsheul zich een verrassende uitgangspositie. Een achterstand van negen treffers (20-29) werd omgebogen in een gelijkspel: 31-31. Ook in de return grepen de vrouwen van René Romeijn brutaal de leiding (5-6).

Beker
In het vervolg herpakte VOC de regie in het duel. Kort voor tijd stonden de Amsterdammers, met genomineerden De Haze en Housheer in de opbouwrij, drie goals voor. Uiteindelijk boog een moegestreden Quintus voor de regerend landskampioen.

VOC plaatst zich voor de tweede keer deze week voor een eindstrijd. Dinsdagavond wipte de formatie van Clarijs rivaal Morrenhof Jansen/Dalfsen uit de bekercompetitie. Op Hemelvaartsdag komt VOC opnieuw Quintus tegen.

Zondagmiddag
Dalfsen mikt zondagmiddag op plaatsing voor de best-of-three om de landstitel. De bekerhouder verdedigt een voorsprong op Geonius/V&L. In Geleen was de club uit Overijssel met 26-30 te sterk voor V&L. De eerste wedstrijd om de landstitel wordt volgend week afgewerkt.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here