Goednieuwsshow in Zwartemeer: zege en Jaspers blijft

0

Hurry-Up kende een uitstekende zaterdag. In de slotronde in de BENE-League werd afgerekend met Volendam. Ook wisten de Drenten te meldden dat René Jaspers blijft.

In Zwartemeer wist Hurry-Up competitiegenoot Volendam met 28-23 te kloppen. Veel schoten de oranjehemden niet op met de zege. Play-downs met de runner-up van de eredivisie Hellas blijven het lot.

Voorafgaand aan de winstpartij maakte de club bekend dat René Jaspers zijn aflopende contract heeft verlengd. De hoekspeler kwam afgelopen zomer over van E&O. Door de gang van Joop Fiege naar Hurry-Up, worden Jaspers en de oefenmeester herenigd.

Tiago Azenha
Eerder die middag zette Tiago Azenha een krabbel onder een tweejarige verbintenis. Na Dragan Vrgoc, Sven Suton, Sjoerd Boonstra en René Jaspers is Hurry-Up erin geslaagd nog een selectielid voor langere tijd aan zich te binden. Vorig seizoen kwam Azenha over van de Azoorse club Sporting da Horta.

23 maart
Op 23 maart opent Hurry-Up het gevecht om lijfsbehoud. De best-of-three opent de formatie van Tim Remer in eigen huis. Twee weken later is de return in Den Haag. Een mogelijk derde duel wordt gespeeld in Zwartemeer.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here