Green Park TV mag uitzenden op kanaal EHF

0

Green Park TV, het livestreamteam van landskampioen Aalsmeer, zendt zaterdagavond het Europese treffen tussen de Noord-Hollandse thuisploeg en Vojvodina uit Servië uit op het kanaal van de EHF. De uitzending begint om 19:15. 

Het is voor het eerst dat een Nederlandse partij streamen mag op EHF TV. Voorzitter van Aalsmeer Mike van der Laarse is trots op het unicum en zet drijvende kracht Peter van Klaveren in het zonnetje: “Hij heeft speciaal voor de uitzending zijn software moeten aanpassen om te voldoen aan de strenge eisen op het gebied van grafische vormgeving van de EHF.”

Van Klaveren is een bekende naam in het nationale livestreamcircuit. Onder de naam FIQAS TV maakte hij jarenlang samenvattingen van de duels van Aalsmeer. Ook streamde Van Klaveren namens Aalsmeer al vroeg duels in de BENE-League op internet.

EHF Cup
In De Bloemhof staat Aalsmeer voor een pittige opgave. Na het verlies in het heenduel in Servië (29-21), moet de formatie van Bert Bouwer een behoorlijke kloof goed maken. Ook competitiegenoot LIONS is actief in de EHF Cup en speelt zaterdagavond in Oostenrijk tegen Alpla Hard. De Limburgers speelden afgelopen zaterdag met 23-23 gelijk.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here