Handjevol bekerstunts: hoofdklasser klopt eredivisionist

0

De eerste ronde van het bekertoernooi heeft een handjevol stunts opgeleverd. Zo knikkerde hoofdklasser Aristos 2 de reserveploeg van Aalsmeer, uitkomend in de eredivisie, uit de competitie. 

In de hoofdstad eindigde het bekertreffen in 31-25. Waar Aalsmeer 2 actief is in de eredivisie, is Aristos 2 de hekkensluiter in de hoofdklasse D. De Amsterdamse cupfighter sprokkelde in vijf wedstrijden één punt bijeen.

Eerste divisie
Laagvlieger in de eerste divisie HVV’70 was donderdagavond verantwoordelijk voor de uitschakeling van competitie- en streekgenoot DIOS. In Voorschoten was HVV’70 33-28 te sterk voor de nummer 4 van de eerste divisie.

Hoofdklasser Huissen heeft tweede divisionist Eemland uit de beker gewipt. In Gelderland trok de kampioenskandidaat uit de hoofdklasse A met 24-23 aan het langste eind. Competitiegenoot Duiven maakte NHC, dat twee klasses hoger speelt, aan het wankelen. Bij 26-27 verliet de fusieploeg uit Utrecht toch als winnaar het veld.

Regiofinales
Alle uitslagen van de eerste ronde van de beker vind je hier. In december staat de tweede bekerronde op de agenda. In januari worden de verschillende regiofinales afgewerkt, alvorens de beschermde eredivisieteams en ploegen uit de BENE-League zich in het schema mengen.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here