Hellas is overrompeld door beslissing Van Dijk

0

Het aangekondigde vertrek van trainer/coach Hans van Dijk en zijn staf was voor Hellas een complete verrassing. Niets wees er aanvankelijk op, dat de succesvolle oefenmeester de Haagse eredivisieclub zou gaan verlaten. Dat schrijft Peter Lotman in het AD.

Aanvoerder Loek van Bergen en Henegouwen: “Wij zagen het niet aankomen en we hadden ook graag volgend seizoen met hem samengewerkt. Het ging op alle vlakken heel goed. We zullen zijn keuze moeten accepteren, hoe jammer dat ook is. Nu gaan we ons volledig focussen op de rest van het seizoen om daar een succes van te maken.”

BENE-League
Verschil van inzicht op het gebied van talentontwikkeling heeft Van Dijk tot zijn beslissing gebracht. De voormalig topspeler en international kon het niet eens worden over het te volgen traject van Hellas als topclub in de toekomst.

Van Dijk: “Dat neemt niet weg, dat we het seizoen in stijl willen afsluiten. We gaan met z’n allen voor het optimale en daar leggen we nu de nadruk op. We willen kampioen worden en promoveren naar de BENE-League. Aan die ambitie verandert niets. Als dat lukt, kunnen we terugkijken op een mooie periode waarin we qua prestaties super hebben gepresteerd én ook veel plezier hebben gehad.”

Adequate vervanger
Het is nog niet bekend wat Hans van Dijk gaat doen, maar hij zal zeker niet lang zonder club zitten gelet op zijn aanpak en prestaties. Voor Hellas rest de lastige taak op zoek te gaan naar een adequate vervanger.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here