Houten in de steigers

0

Door het kampioenschap in de eredivisie kan de focus bij Houten op volgend seizoen. De Utrechters zullen behoorlijk gewijzigd aan de start van de BENE-League verschijnen.

Tobias Marx en Sonni de Jonge hebben het voorbeeld van een aantal andere basiskrachten gevolgd. Het linkshandige duo op de rechterflank heeft het aflopende contract bij Houten met een jaar verlengd.

Eerder maakte Houten bekend dat ook goalies Rens van Kregten en Harm Voogt na de zomer nog in The Dome te bewonderen zijn. Het tweetal had een belangrijk aandeel in de eredivisietitel en bevrijdende promotie naar de BENE-League.

Uitgezwaaid
Trainer/coach Rick Louw moet verder zonder Job Reumer. De goaltjesdief heeft aangegeven te stoppen bij Houten. Ook Jorick de Bruijn, Bradley van den Broek, Luuk van Engelen, Jelmer Schaap, Floor Lanphen en Sven Ehlhardt hebben tijdens het laatste competitieduel tegen Tachos het thuispubliek uitgezwaaid.

Dick Jacobs
Zo staat Houten in de steigers. Achter de schermen wordt gezocht naar versterking. Aanjager Dick Jacobs gaf al eens toe uitkomen in de BENE-League een enorme uitdaging te vinden.

Foto: Ils Pattipeilohy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here