Hurry-Up – Alingsas HK live op TV Drenthe

0

Het Europese duel van Hurry-Up in de derde ronde van de Challenge Cup is zaterdagavond live te zien op TV Drenthe. De BENE-Leagueploeg uit Zwartemeer treft het Zweedse Alingsas HK. 

Hurry-Up stroomt in bij de laatste 32 van de Challenge Cup. Met Alingsas HK wordt de koploper van de Zweedse eredivisie getroffen. Onlangs wist de Europese opponent van de Drenten Champions League-ploeg IFK Kristianstad met 29-28 te kloppen.

Hurry-Up – Alingsas HK is zaterdagavond vanaf 18:55 live te zien op TV Drenthe. Ook zendt de regionale omroep het Europese treffen uit op internet. Klik hier voor de link naar de stream.

Eilandbewonders
Ook vorig seizoen was Hurry-Up actief in Europa. Na twee ruime zeges op HC Olimpus-85-USEFS uit Moldavië kwamen de Drenten in de derde ronde het Portugese AM Madeira Andebol SAD. De eilandbewoners waren twee keer te sterk voor de oranjehemden.

Één punt
Sinds dit jaar staat Hurry-Up onder leiding van oud-bondscoach Joop Fiege. Met vijf zeges uit vijf duels stonden de Drenten even bovenaan in de BENE-League. Van de vijf competitieduels die daarop volgden pakte Hurry-Up slechts één punt. Initia Hasselt werd in Zwartemeer op 27-27 gehouden.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here