Hurry-Up met Tongeren aan kop

0

Hurry-Up is de verrassende koploper in de BENE-League. Na Sporting NeLo wisten de Zwartemeerders ook Atomix te kloppen.

De riante voorsprong bij rust (9-16) werd na de pauze door Hurry-Up vergroot. Na een marge van negen goals kwam Atomix, debutant in de BENE-League, sterk terug.

In de break-out werden de Drenten pijn gedaan. Bij 26-26 benutte René Jaspers een strafworp. Aan de overkant verspeelde Atomix de bal. Zo eindigde het treffen met twee totaal verschillende gezichten in 26-27 voor Hurry-Up.

19-19
De formatie van Joop Fiege deelt de koppositie met Tongeren. De Belgische ploeg, waar Belgisch international Arber Qerimi is teruggekeerd, was in The Dome te sterk voor Houten: 31-36. Tot 19-19 kon de thuisploeg uit Utrecht mee. Houten was een week geleden nog verantwoordelijk voor de stunt op landskampioen Aalsmeer (24-28).

Jeroen van den Beucken
Bevo ging over de grens kopje onder. Op bezoek bij Sporting NeLo maakten de geel-blauwen, onder meer door negen treffers van Jeroen van den Beucken, een achterstand bij rust (12-10) goed. De voorsprong verdedigde Bevo niet met succes, waardoor de thuisploeg – gecoacht door Martin Vlijm – met 31-29 zegevierde.

LIONS, Achilles Bocholt en Visé zijn ook nog ongeslagen in de BENE-League en halen de tweede speelronde in de midweek in.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here