“Ik moet geduld hebben en dat heb ik niet”

0

In het nieuwste Handbal Inside Magazine, dat begin april uitkomt, is international Danick Snelder eerlijk over haar rugblessure. De lijnspeelster hoopt na de zomer terug te keren.

Door de kwetsuur moest Snelder het EK in Frankrijk laten schieten. Een passage uit het interview in het blad:

De ingreep in het ziekenhuis zorgde bij Snelder voor hoop. “Direct na de operatie had ik geen last meer van m’n rug. Ik kon pijn vrij wandelen en dat was lang geleden”, vertelt ze. In het ziekenhuis werden de eerste stapjes gezet. Daarna is Snelder een pittig revalidatietraject gestart. “Ik doe veel gedoseerde krachttrainingen. Ik volg een goed programma om m’n romp weer sterkte krijgen.”

“Mijn lichaam komt weer op kracht, maar zoals voorheen is het nog niet. Het gevoel in mijn voet is nog niet zoals het hoort. Er is een zenuw in mijn rug geraakt en dat straalt uit naar mijn voet. Het heeft tijd nodig om te helen. Ik moet geduld hebben en als ik eerlijk ben heb ik dat niet”, zegt Snelder. “Wekelijks ga ik een klein beetje vooruit, maar ik wil meer dan dat kleine beetje.”

Benieuwd naar het hele interview met de aanvoerder van Oranje? Voor slechts 24,95 ploft het Handbal Inside Magazine vier keer per jaar op de deurmat. Een abonnement is hier af te lossen.

Foto: Jaap van der Pijll

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here