Kaartverkoop Nederland – Letland gaat maandag van start

0

Op zondag 7 mei speelt het Nederlands Herenteam hun vierde kwalificatiewedstrijd voor het EK 2018 in Kroatië. Om 14:00 uur treedt het team van bondscoach Joop Fiege aan tegen Letland in sporthal Angelslo in Emmen. De kaartverkoop start maandag 3 april om 11:00 uur.

In de voorverkoop kosten de toegangsbewijzen € 5,- voor kinderen t/m 15 jaar en € 10,- voor volwassenen. Bij een bestelling van 5 of meer kaarten krijg je 10% korting en bij een bestelling van 20 of meer kaarten krijg je zelfs 15% korting! De kaarten kunnen vanaf maandag besteld worden via de website van het NHV.

Aan de deur
Kaarten aan de deur zijn € 6,- voor kinderen t/m 15 jaar en € 12,50 voor volwassenen. Het is niet mogelijk om aan de kassa groepskorting te krijgen. De online kaartverkoop stopt om 24.00 uur de dag voorafgaande aan de wedstrijd.

Het Nederlands Herenteam kan belangrijke punten pakken tegen de Letten. Op 3 mei spelen ze eerst de uitwedstrijd in Letland, waarna ze op 7 mei hopelijk voor een uitverkochte sporthal Angelslo de return spelen. De selectie voor het duel wordt nog bekend gemaakt.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here