Kampioenscircus ook langs Zwartemeer

0

In het seizoen 2016/2017 behoorde Hurry-Up voor het laatst tot de laatste vier gegadigden om de landstitel. Drie jaar later komt het kampioenscircus opnieuw langs Zwartemeer. 

Hurry-Up werd zaterdagavond in eigen huis van de mat gespeeld door Achilles Bocholt. Ondanks de ruime kloppartij viel er toch iets te vieren in Zwartemeer. Door nederlagen van Aalsmeer en Volendam zijn de Drenten niet meer in te halen door de onderste drie Nederlandse clubs in de BENE-League, waardoor Hurry-Up geplaatst is voor de kampioenspoule om de nationale titel.

Ook in het seizoen 2016/2017 schaarden de oranjehemden zich bij de laatste vier. Onder Martin Vlijm werden drie halve finales gehaald. Hurry-Up mocht spelen om de schaal, beker en Europese Challenge Cup. Uiteindelijk bleven de Zwartemeerders door nederlagen tegen LIONS, Aalsmeer en Sporting Clube de Portugal met lege handen achter.

Startblokken
Onder Joop Fiege, die het duo Tim Remer/Manuel Kremer heeft opgevolgd, schoot Hurry-Up dit BENE-Leagueseizoen uit de startblokken. Na vijf duels stonden de Zwartemeerders ongeslagen aan kop. Na een serie verliespartijen volgden punten tegen Visé, Volendam en LIONS.

Door het grillige spel heeft Hurry-Up de Final4 van de BENE-League uit het hoofd gezet. De focus gaat in Drenthe op de strijd om de schaal en beker. Op woensdagavond gaan de oranjehemden in de achtste bekerfinale op bezoek bij eredivisionist Tachos.

Aalsmeer of Volendam
Met Hurry-Up zijn ook LIONS en Bevo al zeker van de kampioenspoule. Titelhouder Aalsmeer en Volendam strijden om het laatste plekje in de play-offs. Houten gaat met de afvaller in een best-of-five knokken tegen degradatie naar de eredivisie.

Foto: Tina Kolthof

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here