Kevin Kreuger: “We stonden voor lul, maar niet meer dan dat”

0

Kampioen worden was het doel. Het werd uiteindelijk met de hakken over de sloot een ticket voor de Play Offs. Het mag duidelijk zijn dat het geen makkelijk seizoen was voor APai/Aristos in de eerste divisie. In de reguliere competitie eindigde de Amsterdammers op de vijfde plaats en sleepte zodoende alsnog een ticket voor de nacompetitie in de wacht. Kevin Kreuger: “Hoe lelijk we de Play Offs ook gehaald hebben, we zijn er tenminste. Snel vergeten en promotie naar de Eredivisie veiligstellen.”

Aristosspeler Kevin Kreuger kijkt ondanks het zware seizoen met veel optimisme uit naar de Play Offs. Aanstaande zaterdag bijt hij met Aristos thuis het spits af tegen HARO Rotterdam. Een ploeg waar twee weken geleden nog met 28 – 22 van werd verloren. “In die wedstrijd speelden we gewoon bijzonder slecht. In het laatste kwartier wisselde Konitz zijn hele ploeg voor de A-Jeugd en zelfs die konden we niet bijhouden. We stonden voor lul, maar niet meer dan dat. Die wedstrijd heeft dan ook zeker geen voorspellende waarde voor aanstaande zaterdag. Onze kaarten hebben nog niet open op tafel gelegen.” Aldus Kreuger.

HARO de favoriet
Op de vraag wie er aankomende zaterdag de favoriet is reageerde Kreuger stellig: “HARO is de favoriet. Ze hebben een goede mix van ervaring en talent en zijn niet voor niets twee punten achter de kampioen geëindigd. Toch is winnen van HARO echt niet onmogelijk. Zij spelen alleen constanter dan wij. Aan ons de taak om zaterdag op de juiste momenten te pieken.”

De wedstrijd APai/Aristos – HARO begint zaterdag om 20:00 uur in de Aristoshal. Het duel wordt gefloten door Sonja Borregana-Huiskens en Gideaon Broekhuizen.

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl
LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here