Kwiek nog dichterbij kampioenschap

By 27 januari 2020Eerste Divisie, Featured

Het ongeslagen Kwiek is in de twintigste speelronde in de eerste divisie nog dichterbij het kampioenschap gekomen. Het verschil met runner-up BFC is gegroeid naar negen punten.

Op zaterdagavond versloeg de formatie van Tonio van Rhee Westsite met 23-29. Runner-up BFC ging op eigen veld ten onder tegen concurrent Fortissimo: 26-33.

Daardoor is het gat tussen Kwiek en de achtervolging nog maar eens gegroeid. De formatie wist alle twintig competitieduels winnend af te sluiten. Met nog zes wedstrijden te gaan in de eerste divisie kunnen de Overijsselaars volgende week promotie naar de eredivisie veilig stellen.

Fortissimo
Kwiek ontvangt BFC in Raalte. Bij een thuiszege groeit het gat met nog vijf partijen te gaan naar elf punten. De top-2 is zeker van promotie naar de eredivisie. Alleen Fortissimo kan, dat op dit moment op tien punten van Kwiek staat, nog op gelijke hoogte met de lijstaanvoerder komen.

Lees ook: De succesformule in Raalte

Foto: Tina Kolthof

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    973476 15135Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didnt appear. Grrrr effectively Im not writing all that more than once more. Regardless, just wanted to say great blog! 114749

Geef een reactie