Landgenoten dichtbij finaleweekend Champions League

0

Nycke Groot en Lois Abbingh kunnen zich dit weekend plaatsen voor het finaleweekend van de Champions League. Kwartfinalewedstrijden in het kampioenenbal zijn te volgen op EHF TV.

Groot verdedigt met Györ een marge van één doelpunt. In Hongarije wordt opponent Odense HC, waar Tess Wester onder de lat staat, ontvangen. Een week geleden zegevierde Groot in Denemarken met 28-29 tegen haar aanstaande club. Met zeven goals had ze een belangrijk aandeel in de voorsprong.

Ook Abbingh won het heenduel (26-29). In Rusland kan Rostov-Don de klus tegen Ferencvaros, waar Danick Snelder nog ontbreekt in de wedstrijdselectie, afmaken. Om 15:00 klinkt het eerste fluitsignaal.

Mayonnade
Bondscoach van de Oranjedames Manu Mayonnade staat met Metz Handball op de drempel van plaatsing voor de Final4. Een week geleden klopte de kampioen van Frankrijk CSM Bucuresti in Roemenië. Door de overtuigende eerste tik (26-31) kan de formatie van Mayonnade het karwei op eigen bodem afmaken (aanvang 20:00).

Livestreams
In de vierde partij bij de laatste acht van de Champions League komen Vipers Kristiansand en Buducnost elkaar tegen. Alle duels zijn op zaterdag op EHF TV te zien. Klik hier voor de verschillende livestreams.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here