Limburgse rivalenstrijd in holle De Heuf, partij online te zien

By 1 oktober 2020oktober 2nd, 2020Featured

Rivalen Bevo en LIONS treffen elkaar vanavond in de HandbalNL League. Door de nieuwe coronamaatregelen is publiek niet welkom in sporthal De Heuf in Panningen. De livestream biedt opnieuw uitkomst.

Advertentie

Doordat fans de Limburgse derby niet mogen bezoeken is de glans van Bevo – LIONS. Het kabinet heeft besloten dat de aankomende drie weken publiek bij sportwedstrijden niet is toegestaan.

In Noord-Limburg wordt gestreden om twee belangrijke punten in de HandbalNL League. Afgelopen weekend pikte Bevo het eerste punt in de strijd om de landstitel in Volendam op. Dat gebeurde na een bewonderenswaardige inhaalrace.

Blessureleed
LIONS staat op drie punten uit evenveel duels. In eigen huis tegen Hurry-Up pakte de formatie van Christopher Jauernik de volle buit. De Duitse hoofdcoach kampt met blessureleed in de selectie.

Het regent afgelastingen in de HanbalNL League. Door liefst vijftien besmettingen binnen de herenselectie komt Hurry-Up pas in de tweede week van oktober uit quarantaine. Ook bij Volendam is een speler positief getest. Toch heeft de competitieleiding van de BENE-League besloten vanaf 10 oktober te starten.

Livestream
Bevo – LIONS begint om 20:00. De rivalenstrijd, in een holle De Heuf, is hier te volgen.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie