LIONS daagt titelhouder uit

0

LIONS en Achilles Bocholt treffen elkaar vanavond in Sittard. In de tweede speelronde van de BENE-League mag de formatie van Christopher Jauernik proberen de titelhouder te vloeren. 

LIONS wist in de openingsronde te overtuigen. In Panningen werd Bevo met ruime cijfers geklopt (26-35). Met ieder acht goals waren Jasper Adams en Joao Jacob Ramos van belang. Achilles Bocholt kwam met de schrik vrij tegen Volendam: 27-26.

Sinds de zomer staat de Zuid-Limburgse fusieclub onder leiding van Christopher Jauernik. De aanpak van de Duitser wordt omschreven als effectief. LIONS staat te popelen af te rekenen met het verleden.

De aanstaande opponent uit België bereikte afgelopen weekend de tweede ronde van de EHF Cup. Na de thuiszege op Westwien (26-22), kroop de brigade van Bart Lenders in Oostenrijk door het oog van de naald. Bij 25-22 klonk het fortuinlijke eindsignaal.

Final4
Zowel LIONS als Achilles Bocholt plaatste zich vorig seizoen voor de Final4. De Limburgers verloren de halve finale van Visé. Achilles Bocholt rekende bij de laatste vier af met Aalsmeer. In de eindstrijd grepen de donkergroenen de derde eindzege in de BENE-League op rij.

Livestream
De winnaar van LIONS-Achilles Bocholt voegt zich bij Hurry-Up en Tongeren. Laatstgenoemde clubs zetten de eerste twee partijen in de BENE-League om in een zege en voeren de ranglijst aan. Het treffen begint vanavond om 20:00 en is hier live te zien.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here