Lions herovert koppositie door derbywinst

By 4 december 2016BENE-league, Voorpagina

OCI-Lions is door de overwinning op buur Targos/Bevo de nieuwe koploper van de BENE-League. In Zuid-Limburg werd het 30-20 in het voordeel van de formatie van Mark Schmetz.

Lions-Bevo. De herhaling van de strijd om het afgelopen landskampioenschap. In drie heerlijke wedstrijden boog underdog Bevo in het voorjaar pas na honderdtachtig minuten handbal. Echter liggen de verhoudingen dit seizoen íets anders. Waar de Limburgse leeuwen meedingen om de titel in de BENE-League, vallen de resultaten van de blauw/gelen uit Panningen tegen.

Met de 9-7 leek Nick de Kuyper er even een wedstrijd van te maken. Heel even. Want het was in het vervolg de thuisploeg die de dienst uitmaakte. Via 15-10 bij rust tekende Ephrahim Jerry, die een verleden heeft bij Bevo, voor de dertigste treffer.

Misstap Hasselt
Door de derbywinst heroveren de Limburg Lions de koppositie in de BENE-League. Door de misstap van concurrent Hasselt, 29-34 tegen KV Sasja, prijkt de clubnaam van de Nederlandse titelhouder wederom bovenaan de ranglijst.