LIONS komt tekort tegen Achilles Bocholt

By 10 september 2019BENE-league, Voorpagina

LIONS is in de tweede speelronde van de BENE-League gestruikeld over titelhouder Achilles Bocholt. De Belgen zegevierden in Zuid-Limburg met 26-35.

In de eerste helft kwam LIONS nog op voorsprong: 7-4. Na rust (12-15) schakelde Achilles Bocholt een tandje bij. LIONS kwam tekort tegen de kampioen van de grensoverschrijdende topcompetitie. De goalie van Achilles Bocholt Clem Leroy werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Met negen doelpunten wist Joris Baart zich te onderscheiden. In de eerste speelronde wist LIONS tegen provinciegenoot Bevo nog te overtuigen (26-35).