LIONS maakt kennis met Jauernik

0

LIONS is de voorbereiding op het nieuwe seizoen gestart. Donderdagavond maakte de BENE-Leagueploeg kennis met de nieuwe hoofdtrainer: Christoph Jauernik. 

De 34-jarige Duitser uit Eisenach is de opvolger van Mark Schmetz en heeft een contract voor twee seizoenen bij LIONS getekend. Jauernik had in het seizoen 2017/2018 tweede Bundesliga-club ThSV Eisenach onder zijn hoede.

Jauernik krijgt de schone taak LIONS weer aan prijzen te helpen. Het afgelopen seizoen viste de Zuid-Limburgse formatie naast het net. LIONS verloor de bekerfinale van Volendam en eindigde op de derde plaats in de BENE-League.

Pastoor
De nieuwe oefenmeester begint zijn klus in Zuid-Limburg zonder basiskrachten Rudi Schenk (Visé) en Ivar Stavast (ASW Hamm-Westfalen). Cirkelspeler Jeroen Roefs heeft besloten over te stappen naar competitiegenoot Volendam.

Mats Pastoor is teruggekeerd bij LIONS. De lijnspeler komt over van Sporting NeLo. Pastoor is op de weg terug van een zware knieblessure.

Bevo
Op 31 augustus opent LIONS het seizoen in Panningen. Provinciegenoot Bevo wacht tijdens de eerste speelronde van de BENE-League.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here