LIONS slaat verrassend toe op internationale transfermarkt

2

Landskampioen OCI-LIONS heeft verrassend toegeslagen op de internationale transfermarkt. De Portugees Nuno Rebelo tekent een contract voor één jaar in Limburg.

Advertentie

Door de transfer van Joris Baart en het plotselinge vertrek van Alec Smit naar HSG Nordhorn-Lingen was LIONS met spoed op zoek naar een linkshandige speler. Nuno Rebelo staat in de Portugese competitie bekend als een makkelijk scorende rechteropbouwer.

De 26-jarige schutter maakte in het shirt van topclub Braga vele hoogtepunten mee. Zo won de ploeg, met Nuno Rebelo binnen de lijnen, in 2016 de Challenge Cup. In de finale werd Benfica verslagen. Afgelopen seizoen kwam de nieuweling uit voor middenmoter Aguas Santas.

LHD
Nuno Rebelo was als eens te bewonderen in Zuid-Limburg. In 2015 won de Portugees met Braga de Limburgse Handbaldagen (foto). De aanwinst komt bij LIONS met publiekslieveling Joao Jacob Ramos een landgenoot tegen.

LIONS is deze zomer bijzonder actief op de internationale transfermarkt. Zo verzekerde de Zuidelijke fusieclub zich eerder van de diensten van Kai Feldmann en Mario Bergen. Beide Duitse spelers werden opgepikt uit respectievelijk België en Duitsland.

Foto: FotoReza

2 REACTIES

  1. We spreken uit een opleidingsploeg te zijn en dan gaan we wel oudere buitenlanders aantrekken. Tegelijk trekt de eigen jeugd weg omdat er geen geld en doorgroei mogelijkheden zijn. Ik ga wel bij het tweede kijken dit seizoen.

  2. Ik hoop dat het een weloverwogen keuze is geweest om deze jongen aan te trekken. Denk wel dat Lions iets aan de communicatie moet gaan doen. Dit is voor de achterban niet te begrijpen. Eigen jongens trekken weg, terwijl dat wel kosten voor zijn gemaakt en wel nieuwe spelers aantrekken. Verder keep up the good work. Hoop dat jullie weer hoge ogen gaan gooien

LAAT EEN REACTIE ACHTER